RAZOTKRIVEN VELIKI PREVARANT SA FEJSBUKA! Muljator izvlačio novac od članova grupe za pomoć: Svi zgroženi!

Autor:

Vesti

28.12.2020

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Fejsbuku je otkriven prepredeni prevarant!

Foto: facebook.com/Pomoć i info za vlasnike ljubimaca Srbija
Prevaranta raskrinkali članovi grupe!

Osoba koja se predstavlja na društvenoj mreži Fejsbuk pod imenom Bojan Boki Cvetković prevario je više desetina članova različitih grupa za kućne ljubimce. 

Naime, on traži novčanu pomoć kako bi svog psa odveo na sterilizaciju, plus novac koji mu je neophodan za taksi. Kada je na grupi napisano da je novac prikupljen i zatraženo da objavi spisak uplata, on nije hteo. 

Da stvar bude još gora, tu se nije zaustavio. Istu priču je "prodavao" i članovima drugih grupa sličnih namena. Nastavio je da traži novčanu pomoć kako bi zloupotrebio dobru nameru svih osoba voljnih da pomognu. Ubrzo je raskrinkan, a kao što se vidi u komentarima članova grupe, prevarant iznova traži istu cifru i javlja se sa istim lažima.

Foto: facebook.com/Pomoć i info za vlasnike ljubimaca Srbija

"Videla sam da je u nekoj grupi na crnoj listi za prodaju, još negde je tražio pare", "Ko zna čiji je pas, čovek se smeje koliko nas je prevario", "E pa Cvetkoviću prevarantu sram te bilo... Sada ćemo svi biti oprezni, i zao mi je da se ne pomogne onome kome stvarno treba, jer posle tvoje prevare nikome nećemo verovati!", samo su neki od komentara ljudi pogođenih ovom podvalom. 

Jedna korisnica je čak napisala da zamalo da uplati u pošti novac i da bi bila besna na sebe da je nasela na ovu pervaru, na šta joj je odgovoreno: 

- U početku sam bila puna razumevanja, a sada sam besna!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading