PRVA DAMA SRBIJE, SASVIM LIČNO! Tamara Vučić ispričala HIT ANEGDOTU sa malim Vukanom, PRESLATKO!

Autor: Republika

Vesti

28.12.2020

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dama Srbije, supruga predsednika Aleksandra Vučića Tamara Vučić otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tamara Vučić

U intervjuu koji je dala za Gloriju, ona je govorila o pandemiji koronavirusa, protekloj godini, ali i "pregovorima" koje ima sa trogodišnjim sinom Vukanom.

- Radni dan počinje pregovorima sa Vukanom zašto mama ide na posao i kada se tačno vraća. Zbog mera donesenih u cilju suzbijanja kovida, posle posla idem direktno kući i sledi najlepši deo dana, igranje i druženje sa sinom. Trudim se da nađem vremena za fizičku aktivnost i za druženje sa najbližim drugaricama - poručila je Tamara Vučić odgovarajući na pitanje kako izgleda njen uobičajeni radni dan.

On je otkrila i šta najviše privlači Vukanovu pažnju.

- To da ispituje granice našeg strpljenja. Veseo je i druželjubiv dečak, Bogu hvala, uvek spreman na šalu i neke igrarije. Shvatila sam da ne mogu da pamtim sve njegove zanimljive izjave, pa sam počela da ih zapisujem. Najsmešniji je kada baku, moju majku, pokušava da nauči neke reči na engleskom. Pa joj kaže: "Baba, ovo je goust". Gost? Dolazi nam gost?, pita baka. Ne, baba, gouuust. Dobro, ovo je ziiiibra... kaže pokazujući na figuricu zebre, pa dodaje: Bako, ti ništa ne znaš - ispričala je prva dama.

 

 

 

 

Ona je otkrila i da voli da kuva, kao i da, gde god da otputuje kupi kuvar te zemlje, a onda pokuša da napravi i neko jelo iz te knjige.

- Volim domaće supe i kažu, njih spremam odlično. Ne bih zaobišla ni sarmu, ali da budem iskrena, više sam ispomoć kada se one pripremaju. Isti je slučaj i sa ajvarom, koji obožavam. Kada je u pitanju prezentovanje naše kuhinje, na stolu su obavezno kajmak i proja. E, nju vrhunski spremam. Zatim, našlo bi se mesta i za podvarak i ćevape. To bi bio moj ručak. Jak i preukusan - kazala je Vučić.

Ona je svim građanima Srbije čestitala predstojeće praznike.
- Najveća želja je upućena celom svetu, to je kraj pandemije kovida-19. Smejte se i volite, neka vaša duša bude mirna a srce puno ljubavi i blagosti. Oslonite se na lične vrednosti i verujte sopstvenoj proceni - zaključila je Tamara Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Ika

28.12.2020 11:08

Pristojna, skromna i što bi se reklo narodska žena, sve najlepše Vama i Vašoj porodici

Željko

28.12.2020 11:10

Supruga predsednika Vučića i pored svih obaveza koje ima tokom dana stiže da vodi računa o porodici. Mnogi bi trebalo na nju da se ugledaju.

Jovana

28.12.2020 11:12

Slatka anegdota sa detetom. Sa decom je uvek zanimljivo. Srecni praznici svima.

Lela

28.12.2020 11:14

Lepa anegdota.