DA LI BI OVO URADIO DA JE MESI U PITANJU? Kristijano Ronaldo se odrekao nagrade!

Autor:

Sport

28.12.2020

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo napravio je gest o kome bruji čitava planeta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo

As Juventusa proglašen je na dodeli "Globe Soccer Awords" u Dubaiju za najboljeg igrača veka. Zanimljivo, dobio je najviše glasova navijača i članova stručnog žirija i za najboljeg fudbalera godine, ali sjajni Portugalac je odlučio da odbije tu nagradu. Insistirao je da se ona dodeli fudbaleru Bajerna Robertu Levandovskom, otkriva italijanski "Tuttosport".

Njegov menadžer Horhe Mendeš i on rekli su da nije pošteno da dobije nagradu samo zbog svoje popularnosti i da je istu svojim igrama zaslužio golgeter Bavaraca.

- Dvadeset godina igram kao profesionalac i dajem golove. Nisam znao da postoji još neki rekord koji mogu oboriti. Sjajno je što sam sve ostvario, ali ništa od toga ne bi bilo moguće bez mojih saigrača i sjajnih klubova u kojima sam igrao- rekao je Ronaldo na svečanoj dodeli u Dubaiju.

 

 

 

Inače, Levandovski je ranije osvojio i FIFA nagradu za najboljeg igrača godine ispred Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Ronaldo je svoj glas i tada dao sjajnom Poljaku iz redova Bajern Minhena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading