Morališe po TVITERU a sam nije odgovoran! Dragojeviću SVRAKE POPILE MOZAK: Imao sam temperaturu, slušao me je tast - to je BRONHITIS

Autor:

Vesti

27.12.2020

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugledni reditelj Srđan Dragojević poznat je po svojim kritičkim stavovima prema aktuelnoj vlasti u Srbiji. Pa se u moru njegovih tvitova moglo zaključiti klasično lažno moralisanje, kao i teorije zavere upućene prema koronavirusu. Ukratko, čovek koji zna sve i o svemu ima mišljenje!

RepublikaFoto: Tanjug
Srđan Dragojević

Dragović kao jedan od naših najboljih reditelja koji iza sebe ima mnoštvo legendarnih dela uopšte ne bi trebao da kalja svoju karijeru bespotrebnim iznošenjem mišljenja o svemu i svačemu. A pogotovo o stvarima u koja se apsolutno ne razume, kao što je medicina. Jer što bi se reklo, za njega je to "špansko selo".

Elem, bilo kako bilo, Dragojevićevi tvitovi su uglavnom upereni protiv vlasti. Od navodnih krađa u državnim institucijama, preko podizanja revolucije do toga da se podsmeva svakom činu koju ova vlast napravi u ovom teškom vremenu. Pa se nešto ranije smejao time kako je Hrvatska dobila više vakcina od Srbije, uz komentar: "Kakav početak meča, vatreni vode sa 4.950 doza".

Vrhunac bezobrazluka ovog reditelja je njegov današnji tvit gde je javno priznao da je imao sve simptome korona virusa, te da nije išao na testiranje već da ga je tast poslušao i konstatovao bronhitis.

To bi bilo isto kao kada bi odvezli auto kod nekog laika i rekli mu da auto neće da ide, a on vam kaže to je do zapušenog EGR filtera a ne zato što ste sipali možda pogrešno gorivo u njega.

Ovim činom ne samo da je Dragojević pokazao nedogovornost, već je bio i sam sebi lekar što stručnjaci građanima striktno savetuju da ne rade, već da čim osete prve simptome da se jave u kovid ambulantu kao bi se isključila mogućnost zaraze.

Izgleda da Dragojević ne shvata da je potencijalni sejač virusa ma koliko on bio u samoizolaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading