Tiodorović PREDOSEĆA NOVI TALAS! JEDNAKO RAZARAN kao i prethodni, stiže odmah posle praznika

Autor: Blic, Republika

Vesti

25.12.2020

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Kriznog štaba Dr Branislav TiodorovićOn je istakao da bi blaže mere oko Nove Godine imale posledice u bliskoj budućnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Branislav Tiodorović

- Danas sam shvatio da su svi svesni da bi popuštanje mera dovelo do toga da već 10. ili 20. januara imamo nove pikove i novi talas, a tek to ne bilo dobro za privredu - rekao je danas dr Branislav Tiodorović na pres konferenciji Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa.

- Moramo biti svesni da je Krizni štab u konstantnoj komunikaciji. Mi smo i dalje za oštre mere. Nove mere nisu kompromis. Danas sam shvatio da su svi svesni da bi popuštanje mera dovelo do toga da već 10. ili 20 januara imamo nove pikove i novi talas - kazao je Tiodorović.

Govoreći o talasima, on je kazao da smo mi za prvi talas ipak imali pored svih nepoznanica dobre mere koje su dale rezultat.

Podsetimo, Krizni štab odražao je rano jutros sednicu na kojoj je odlučeno da svi ugostiteljski i trgovinski objekti, kao i uslužne delatnosti mogu da rade ovog vikenda do 20 časova. Isto će važiti i u ponedeljak, za kada je zakazana nova sednica Štaba na kojoj će biti odlučeno koja pravila i mere će važiti za novogodišnje praznike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading