(FOTO) TROJE MALE DECE OSTAJE BEZ MAJKE: Užas u Kraljevu... Omiljena doktorka preminula od korone! Pacijenti i porodica u suzama

Autor: Republika

Vesti

20.12.2020

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr Danijela Gordić (48), pulmolog u Opštoj bolnici u Kraljevu, preminula je od posledica kovida 19. Doktorka Gordić je od početka epidemije, sve vreme bila na prvoj liniji borbe protiv koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- Troje male dece i hiljade spasenih sugrađana ostaje da žali njen odlazak sa svega 48 godina. Mnogo tužan dan za Kraljevo - jedna je od mnogobrojnih poruka koje Kraljevčani ostavljaju na društvenim mrežama.

 

 

Srđan Ranković iz Sindikata medicinskih sestara i tehničara bolnica, kaže da je Danijela Gordić bila veliki doktor i još veći čovek.

- Beskompromisna, hrabra, odana. Majka troje dece, supruga našeg kolege. Prva je položila svoj život u borbi cele kraljevačke bolnice sa kovidom. Nije se povlačila, krila, nije ni znala tako da živi - napisao je Ranković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading