PREMINUO MIODRAG STARČEVIĆ: Bivši predsednik Opštine Ljig izgubio bitku sa koronom!

Autor: kurir.rs, Republika

Vesti

18.12.2020

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon kraće bolesti i borbe sa virusom kovid-19, noćas je u 70. godini preminuo Miodrag Starčević - Mikile, dugogodišnji predsednik i kasnije zamenik presednika Opštine Ljig, predsednik SO Ljig, narodni poslanik i funkcioner SPS.

Foto: youtube.com/Ljig info
Miodrag Starčević

Završio je Ekonomski fakultet, pre obavljanja političkih funkcija bio je direktor poslovnice jedne banke u Ljigu i drugih preduzeća. Ove funkcije obavljao je u više mandata. Poslednja funkcija Zamenika predsednika Opštine Ljig prestala mu je 18. avgusta 2020. godine. Bio je oženjen i otac dvoje dece.

Od njega se oprostio i Dragan Lazarević, predsednik opštine Ljig i dugogodišnji kolega rečima.

"Jedno veliko hvala za svu podršku, kolegijalnost, prijateljstvo i za sve što si uradio za naš Ljig. Večno ću pamtiti tvoje reči i savete koje si mi davao", napisao je Lazarević.

Sahrana i primanje saučešća obaviće se u nedelju, 20. decembra 2020. godine u kapeli na groblju Ljig -Babajić od 11 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading