VUČIĆ NAJAVIO OTVARANJE NOVE BOLNICE: Izgrađena je u rekordnom roku!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.12.2020

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosan!

RepublikaFoto: Tanjug
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučcić najavio je da će sutra biti otvorena nova kovid bolnica u Kruševcu, koja je, kako je istakao, izgrađena u rekordnom roku.

- Sutra otvaramo novu kovid bolnicu u Kruševcu, u rekordnom roku izgrađenu, a ovi divni crteži krasiće zidove naših bolnica. Hvala deci - umetnicima što su nam ulepšali ovu nedelju. Ovo su njihovi crteži kojima nam pokazuju kako vide našu zajedničku borbu protiv Covid-19 - naveo je Vučić na Instragam nalogu buducnostsrbijeav.

 


Vučić je objasnio da su učenici od prvog do četvrtog razreda OŠ "Vuk Karadžic" iz Kruševca crtali i napravili postere, koje šalju kovid bolnicama u Batajnici i Kruševcu i objavio fotografije crteža.

- I naša je stvar, poručuju učiteljice, učenici i njihovi roditelji, učesnici istoimenog projekta za podršku lekarima, medicinskim sestrama i pacijentima - istakao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (65)

Loading
Olja

18.12.2020 11:10

Divna je ideja da decji crteži krase zidove još jedne nove bolnice izgrađene tako kratkom roku. Sve pohvale za državu!!!

Mirka

18.12.2020 11:12

Srbija otvaranjem nove kovid bolnice pokazuje koliko ulaze u zdrastvo i da je spremna da se jos jace i bolje bori protiv korona virusa.

Mirka

18.12.2020 11:14

Drzava cini sve da s sacuvaju zivoti i zdravlje ljudu, ova bolnica je dokaz tome.

maja

18.12.2020 11:15

Ova bolnica dokaz je da je naš zdravstveni sistem, i pored evidentnih epidemioloških izazova, i dalje u stanju da se nosi sa preprekama koje okolnosti nameću.