Gradonačelnik Novog Sada Vučević pozitivan na KORONAVIRUS

Autor:

Vesti

08.12.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek grada Novog Sada Miloš Vučević pozitivan je na koronavirus. On je nakon prvih simptoma koje je osetio rešio da uradi test čije je rezultat bio pozitivan. Tim povodom želeo je da se obrati javnosti preko saopštenja koje prenosimo u celosti.

RepublikaFoto: instagram.com/milosvucevic_gradonaceln
Miloš Vučević

- Danas su mi stigli rezultati koji pokazuju da sam pozitivan na korona virus. Čim sam dobio temperaturu i osetio malaksalost, odlučio sam da se testiram, kako bih na vreme mogao da reagujem i ako sam pozitivan, obavestim sve svoje kontakte. Strogo sam vodio računa, poštovao sam mere, ali ova nepredvidiva bolest je iskoristila trenutak moje verovatno kratke nepažnje. Sigurno se osećam u rukama naših zdravstvenih radnika, a svima u Novom Sadu i celoj Srbiji želim da poručim da se čuvaju, poštuju mere, nose masku i sačuvaju svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih - rekao je Vučević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading