ŽESTOK OKRŠAJ LEKARA: Prva reakcija Kona na Nestorovićeve prozivke!

Autor: kurir.rs, Republika

Vesti

01.12.2020

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epidemiolog i član kriznog štaba dr Predrag Kon odgovorio je svom dojučerašnjem kolegi iz Kriznog štaba pulmologu prof. dr Branimiru Nestororoviću koje je šokirao javnost kada je dr Kona i prof. dr Tiodorovića ismejao postavljanjem na Fejsbuk montiranog snimka, koji čak implicira i da oni sve rade kako bi vakcinisali narod protiv korone i uzeli pare.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ/D. KUJUNDŽIĆ
OKRŠAJ: Nestorović i Kon

- To govori o njemu i njegovoj duhovitosti... Nikada se nismo slagali u stavovima. U toku rada u Kriznom štabu nisam se javno konfrontirao sa njim jer smo bili u istom timu... Pretpostavljam da to smatra mojom slabošću... Istorijski sud o ponašanju u toku pandemije kao i detaljne rasprave doći ce tek kada sve prođe. Ja ih vrlo staloženo, čista srca, čekam vrlo spremno, ali i sa punom odgovornošću - kazao je dr Kon i dodao da "deo sa mrtvačkim glavama nije video da ne može da komentariše".

Da podsetimo, prof. dr Branimir Nestorović, pulmolog i donedavni član Kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv Kovida-19, podelio je na svom Fejsbuk profilu montirani snimak kojim ismejava dojučerašnje kolegame iz štaba, epidemiologe dr Predraga Kona i prof. dr Branislava Tiodorovića. Neki su stekli utisak da ih je Nestorović i indirektno optužio da pokušavaju da zarade novac na vakcinaciji stanovništva od Kovida-19!

 

 

 

Prof. Nestorović je kroz osmeh objasnio da je sporni snimak na njegovom Fejsbuk nalogu objavila njegova supruga, uz njegovo odobrenje, naravno. - Nisam ja napravio snimak. Neko ga je napravio, a meni je baš bilo simpatično. Kon kao ona sirena... Ja sam izašao iz te priče, a ovo mi je prosto bilo toliko simpatično. Meni je neko poslao snimak i žena moja kad je videla, kaže: "Daj da stavim to na tvoj profil". I ja reko: "Stavi, slobodno." Verujem da se Bata (Branislav Tiodorović, prim. nov.) neće naljuti, a Kon, znajući ga, verovatno hoće malo. Iako, zaista, nije bilo ama baš nikakve loše namere, samo mi je bio simpatičan snimak - ispričao je Nestorović usred njegove ordinacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading