OGLASIO SE NESTOROVIĆ NAKON SKANDALOZNOG SNIMKA: Pokušava da se opere od bruke, pa okrivio NJU!

Autor: kurir.rs, Republika

Vesti

01.12.2020

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branimir Nestorović oglasio se povodom objavljenog montiranog snimka Predraga Kona i Branislava Tiodorovića, a koji je napravio veliku pometnju u javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ/T. RADOVANOVIĆ

Naime, na Fejsbuk profilu pulmologa i donedavnog člana kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv Kovida-19 osvanuo je skandalozni snimak na kojem se vidi foto-montaža prof. Tiodorovića kako vrti točak kojim se otvaraju usta dr Kona, iznad čije glave se zatim pojavljuju oblačići na kojima su iscrtane mrtvačke glave, špricevi, za koje je javnost pretpostavila da su vakcine protiv korone, a zatim i novac. U jednom trenutku na snimku Kon kaže i: "Okreći, bre, to!".

Veći deo javnosti deljenje ovog videa protumačio je kao nedvosmisleno podsmevanje prof. Nestorovića kolegama, ali i kao potencijalne optužbe da ovi epidemiolozi plaše narod virusom kako bi zaradili novac od vakcinacije ili lekova.

Prof. Nestorović za Kurir s osmehom kaže da je sporni snimak na njegovom Fejsbuk nalogu objavila njegova supruga, uz njegovo odobrenje, naravno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading