SLUČAJ PIJANOG POMOĆNIKA MINISTRA TOP TEMA U VLADI: Oglasila se i ministarka Matić, evo šta ga čeka

Autor: Alo, Republika

Vesti

18.11.2020

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tatjana Matić, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacije oglasila se za "Alo!" zbog privođenja njenog pomoćnika.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Tatjana Matić

- Osuđujem svako neodgovorno i nebezbedno ponašanje pojedinaca u saobraćaju. Nemam razumevanje za takva rizična ponašanja, posebno imajući u vidu veliki broj saobraćajnih nesreća sa tragičnim posledicama. Podvlačim, međutim, da je reč o navodnom incidentu koji se dogodio van radnog vremena i da je u pitanju osoba koja je inače veoma odgovorna i primerena, i pri tome predstavlja vrhunskog stručnjaka u svojoj oblasti, zbog čega sam još neprijatnije iznađena. Po završetku prekršajnog postupka, koji je u toku, svakako ćemo sankcionisati takvo ponašanje ako bude bilo potvrđeno, u skladu sa zakonom - kazala je ona. 

Podsetimo, noćas oko ponoći patrola saobraćajne policije zaustavila je vozilo kojim je upravljao pomoćnik u Ministarstvu trgovine i turizma Vlade Republike Srbije.

 
Njemu je prilikom rutinske kontrole na alko-testu otkriveno 1,4 promila alkohola u krvi, nakon čega je priveden na trežnjenje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading