Na petlji Mali Požarevac radovi 26. i 27. oktobra: Evo koje to izmene u saobraćaju podrazumeva!

Autor: Tanjug

Vesti

24.10.2020

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na autoputu E-75, na petlji "Mali Požarevac", u smeru Niš-Beograd, 26. i 27. oktobra od 19 do 6 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza, saopstili su JP Putevi Srbije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Alternativni pravac je petlja "Vrčin". U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvoren krak petlje - isključenje sa auto-puta, u smeru Niš-Mali Požarevac.

Auto-put E-75, na petlji "Mali Požarevac", u smeru Niš-Beograd, 26. i 27. oktobra u periodu od 7 do 18 časova radovi na rehabilitaciji kolovoza na petlji Mali Požarevac, smer Niš-Beograd na kraku petlje - uključenje na auto-put u smeru Mali Požarevac-Beograd.


Alternativa (državni put II A reda broj 149) Mladenovac - Sopot - Avala. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati na suženom delu kolovoza - molimo učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Auto-put E-75, na petlji "Aleksinac", do 30. oktobra radovi na rekonstrukciji kolovoza. U toku izvođenja radova petlja "Aleksinac" je zatvorena za saobraćaj - uključenje i isključenje sa auto-puta. Alternativni putni pravac je petlja "Aleksinački rudnici".

U mestu Brežđe do 19. decembra na snazi je obustava saobraćaja zbog izvođenja radova na sanaciji klizišta . Alternativni putni pravac od Mionice preko Divaca, Valjeva i Rajkovića do Osečenice (Bogdanovića brda), i u suprotnom smeru.


Mladenovac - Selters banja - radovi na nadvožnjaku (gradski deo). Saobraćaj se na nadvožnjaku odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, regulisan mobilnim semaforima. Alternativni putni pravac je obilaznicom - državnim putem I B reda broj 25.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading