Od sutra zatvorena petlja "Umčari": Saobraćaj će preusmeravati na OVU petlju sve do 25 septembra!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

03.09.2020

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JP „Putevi Srbije“ saopštilo je da će će sutra biti zatvorena za saobraćaj petlja „Umčari", na državnom putu I A reda broj 1, deonica Bubanj Potok - Batočina, a saobraćaj će biti preusmeren na petlju "Mali Požarevac".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Uključenje i isključenje saobraćaja na petlji „Umčari" biće zatvoreno do 25. septembra.

U zoni nadvožnjaka u petlji „Umčari", za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka auto-puta u smeru Beograd - Niš, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.


Izmena režima saobraćaja na auto-putu u smeru Niš - Beograd i dalje je na snazi. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Sutra uveče, od ponoći do 03.00 časa, na deonici od Omladinskih brigada do Narodnih heroja u nivou bloka 38, u smeru Beograd-Šid, izvodiće se radovi na postavljanju javnog osvetljenja.
RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, u smeru ka Šidu, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.


Na deonici Zrenjanin - Sutjeska sutra od 07.00 do 17.00 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju na državnom putu I B reda broj 18.

Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading