Izmene na linijama javnog prevoza zbog radova u Kupreškoj: Evo kuda će ići autobusi 15, 45, 78, 612 i 709!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.08.2020

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Kupreškoj ulici, na delu od Krajiške do Solunske, kao i na delu od Solunske do Mačvanske, od danas do 6.septembra biće izmenjen rad linija javnog prevoza.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Tokom radova doći će do potpunog zatvaranja Kupreške ulice, pa će vozila sa linija 15 i 78 i noćne linije 15N saobraćati kružno kroz naselje Zemun (Novi grad) trasom Krajiška - Jakšićeva - dolazno-polazno stajalište "OŠ Gavrilo Princip 1" - Jakšićeva - Slovenska - Geteova i dalje redovnom trasom.

Kako je objavljeno na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz, vozila sa linije 45 ići će kružno kroz naselje Zemun (Novi grad) trasom Geteova - Krajiška - Jakšićeva - dolazno-polazno stajalište "OŠ Gavrilo Princip 1" - Jakšićeva - Slovenska - Geteova i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 612 saobraćaće u oba smera trasom saobraćajnica T6 - Ugrinovačka - Banatska i dalje redovnom trasom, dok će vozila sa linije 709 ići u oba smera, od polazno-dolaznog terminusa "Zemun (Bačka)" ulicama Bačkom, Ugrinovačkom, saobraćajnicom T6 i dalje redovnom trasom.

 

 

 

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti sva postojeća, kao i novouspostavljena stajališta i to privremeno dolazno-polazno stajalište OŠ "Gavrilo Princip 1" (za linije 15, 15N, 45 i 78) koje se uspostavlja u Jakšićevoj ulici, 40 metara ispred raskrsnice sa Slovenskom, u visni kućnog broja 17 i privremeno stajalište "Bačka 1" (za liniju 612 smer ka Novom Beogradu) koje se uspostavlja u Ugrinovačkoj, 60 metara posle raskrsnice sa Banatskom ulicom, u visini kućnog broja 204.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading