Narednih dana vreme bez većih oscilacija: Umereno toplo i uglavnom suvo, ali METEOROPATAMA neće biti lako!

Autor: Republika

Vesti

25.10.2020

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički hidrometeorološki zavod za naredne dane najavljuje uglavnom suvo, umereno toplo i promenljivo oblačno sa periodima sunčanog vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Foto: Ilustracija

U Srbiji se danas očekuje oblačno i hladnije vreme, mestimično s kišom. Vetar slab i umeren, uglavnom zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od sedam do 12 stepeni, najviša dnevna od 13 do 17.

I u Beogradu oblačno i hladnije, povremeno s kišom. Vetar slab i umeren, uglavnom zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 11, najviša dnevna oko 15 stepeni.

Osobama sa srčanim oboljenjima i astmatičarima se savetuje opreznost usled očekivanog uticaja biometeorološke situacije. Promenljivo raspoloženje, pospanost i glavobolja su mogući kod meteoropata. 

Foto: printscreen/RHMZ
Prognoza za Beograd

Narednih dana uglavnom suvo, umereno toplo i promenljivo oblačno s dužim periodima sunčanog vremena. Samo se u četvrtak očekuje prolazno naoblačenje koje ce usloviti ponegde kišu i manji pad temperatura.

 


Temperatura oko ili malo iznad proseka za ovo doba godine, navode u Republičkom hidrometeorološkom zavodu.

 

Prognoza UV indeksa za naredne dane biće niska do umerena.

Podsećamo, Evropa bi i ove godine mogla da ima relativno blagu zimu, uprkos uslovima La Ninje koji obično donosi hladnije vreme severnoj hemisferi, saopštila je kompanija Veder u prognozi za predstojeću zimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading