Misterija nestalog trenera i dalje traje: U džepu je imao 16.000 evra, otišao je na piće i od tada mu se gubi svaki trag

Autor: Informer, Republika

Vesti

23.10.2020

09:41

Beograđanin Jovo Kecman (51) nestao je pre gotovo mesec dana. Policija traga za njim, a njegova porodica, devojka i prijatelji kažu da je za njih njegov nestanak velika misterija. Kako dodaju, veruju da je živ iako skoro 30 dana od njega nema ni traga, ni glasa...

Srpski telegraf
Jovo Kecman

Kecman, inače vlasnik teretane u Beogradu i profesionalni trener, nestao je 24. septembra, a njegova porodica i devojka policiju su nedelju dana kasnije prijavili da se nije vratio kući i da ne znaju gde se nalazi. Policija od tog dana traga za njim, razgovaraju sa njegovim kontaktima, međutim i dalje nema pomaka. Devojka nestalog muškarca kaže da se samo nada da je živ.

- Ništa i dalje ne znamo, niko nam nije ništa ni javlja. Verujem da bi već znali da nije živ... U nekom trenutku pomišljam da je živ, u nekom da možda nije, ali pokušavam da ne mislim na tu stranu - kaže devojka.

Kako kaže "ne postoji nijedan normalan razlog zbog čega bi Jova želeo da ode". Ona dodaje da su imali planove za buduće dane i da bi se on sigurno, da je mogao, do sad vratio.

- On je mnogo vezan za svog oca, svaki dan su se čuli i često viđali, ne verujem da bi mogao tek tako da ode a da se njemu ne javi. Da je Jovo hteo da se skloni od svega on bi bar poslao nekoga da javi ocu da je njegov sin dobro - navodi devojka nestalog trenera.

Porodica i prijatelji navode da Jovo nikada nije imao problema sa zakonom

Neprijatelje, koliko porodica zna, Jovo nije imao, nikome novac nije dugovao, a poslovi sa one druge strane zakona nikada ga nisu interesovali.

- Poslednjih nekoliko meseci naše veze stalno smo bili zajedno iako nismo zvanično živeli zajedno. On je jedna fenomenalna osoba koja svima hoće da pomogne, izuzetno je dobar i kulturan i nikada nije imao incidente. Ali poslednje dve nedelje, pre nestanka govorio je da ima problem koji mora da reši - navela je njegova devojka.

Jovov otac, Mile Kecman, kratko je prozborio  da ne zna i dalje gde mu je sin, pri čemu je veoma otežano govorio.

- Svaki čas mi suze idu, ja uopšte nisam pri sebi jer ne znam gde je on... - rekao je kratko njegov otac.

- Misterija, misterija, misterija... - uporno je ponavljala Jovova devojka.

 

- Njegovi prijatelji isto kao i ja nemaju ideju šta bi sa njima moglo da se desi. On je voleo život, nikada se ovo ranije nije dešavalo, čudno je jako da je samo tako odjednom nestao - istakla je ranije ona.

Inače, kako je njegova devojka ranije ispričala, Jovo je 24. septembra otišao da se navodno nađe sa nekim prijateljem do Malom Mokrog Luga, telefon sa sobom nije poneo, od tada do danas svojoj kući se nije vratio. Mile, njegov otac, ranije je rekao je Jovo u džepu imao 16.000 evra i da je moguće da ga je neko zbog toga oteo.

Ukoliko imate neke informacije o Jovu Kecmanu javite se policiji.

Kecman je nestao u Malom Mokrom Lugu u Glavnoj ulici. Na sebi je u trenutku nestanka imao crnu majicu i braon-sive pantalone.

 

Komentari (0)

Loading