MEGA BLAM direktorke Treće beogradske gimnazije u jutarnjem programu: Ne može da sastavi rečenicu, počela da muca

Autor: D. P. - S. A.

Vesti

29.09.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olga Čokaš. To ime vam verovatno ne znači puno, osim ako ste pre nekoliko dana gledali direktno uključenje direktorke Treće beogradske gimnazije u jutarnji program TV Prva, nakon kojeg su se, kako se to popularno kaže, usijale društvene mreže. Nažalost, ne zbog nečeg lepog.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA/ilustracija
Olga Čokaš

Revnosni tviteraši, gledaoci programa koji je vodio Filip Čukanović, osim primedbi na njen izgled, o čemu ćemo kasnije, izbrojali su koliko je puta za nepuna tri minuta izgovorila "znači", uz još poneko "znaš" i ostale poštapalice. Ravno 20 puta. Kako su odmah počeli da pišu u velikom broju komentara: "Baš lep primer za decu koja idu u njenu školu".

Ona je, inače, profesorka engleskog jezika.

- Žena je 100 puta za tri minuta ponovila reč znači. Profesorka i direktorka škole, a ne zna da priča. Sramota - primetio je jedan tviteraš.

Jednog tviteraša nije mrzelo, pa je izbrojao da je upotrebila 20 istih poštapalica za nepuna tri minuta

 

S druge strane, Čokašova je na TV gostovanju privukla pažnju i provokativnim dekolteom. "Zlobni" tviteraši opet su konstatovali da je pravo iz noćnog provoda došla na posao. Izazovnu providnu haljinu upotpunila je crvenim karminom, pa je njena priča o koroni među srednjoškolcima pala u drugi plan.

Deci se mora dati primer

Psiholog Aleksandra Janković konstatuje da je činjenica da direktori generalno u bilo kojoj školi moraju da imaju neki kodeks i pravila ponašanja koji podrazumeva, naravno, i dres kod.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Aleksandra Janković

- Ne možemo očekivati od dece da formiraju dobar ukus, pogotovo od adolescenata da se oblače primereno, ako to ne uradimo ličnim primerom - komentariše Jankovićeva.

Na pitanja Srpskog telegrafa poslata mejlom Olga Čokaš nije želela da odgovori, dok se na broj telefona u školi niko nije javljao.

Treća beogradska gimnazija smeštena je u Njegoševoj ulici na Vračaru, a slovi za elitnu i strogu školu. Prvi su još 2004. uveli dvojezičnu nastavu na francuskom i italijanskom jeziku. Tokom 160 godina postojanja u školskim klupama ove gimnazije sedele su znamenite ličnosti poput Ljube Nenadovića, Mome Kapora, Borislava Pekića i drugih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Zoran

29.09.2020 15:44

Žao mi dece kojima je ova direktorka. Kakvi li su tek profesori? Kako ibarska nije glavna magistralke pobegle u grad.

Mima

29.09.2020 18:15

Kakva je to skola nekad bila.....

Kristina

03.10.2020 11:21

kineska barbika na baterije

vestica

04.10.2020 13:44

Ne mogu da verujem koliki NOS ima ova ZENA. Kad je vec mogla da napumpa usta pa mogla je i nos da koriguje da izgleda pristojno kad vec ne zna da prica. Mozda je u fazonu koliki NOS toliki joj je i ponos hahahah Zao mi da plasi decu kao neka babaroga