Uskoro kreće retrogradni Merkur! Reči koje izgovarate ostaviće ogromne posledice

Autor:

Lifestyle

28.09.2020

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada retrogrdni Merkur uđe u znak Škorpije naše reči će početi da dobijaju jedno novo značenje. Zato budite oprezni sa govorom u ovom periodu i nemojte olako da iznosite svoje mišljenje. Takođe bi mogli biti izloženi opsesivnim mislima i pojačanim emocijama, pa bi trebali da se trudite da u svakoj situaciji uključite logiku pre nego što bilo šta učinite.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iako je ozloglašen, ovaj tranzit je odličan za razgovore koji vode ka rešavanju intimnih pitanja i problema. Sada je pravo vreme da rešite sve nesuglasice koje imate sa partnerom, da otvorite svoju dušu i pokažete sve svoje rane. Ovaj retrogradni Merkur zahteva jednakost i pravdu, što odlikuje i znak Vage u kojem će ova planeta da boravi pre nego što uđe u Škorpiju.

Budite predani i iskreni u razgovorima sa partnerom i izbegavajte manipulacije i razne mentalne igrice. Retrogradni Merkur u znaku Škorpije ima za cilj da očisti sve što je staro i nepotrebno. On vas podstiče da se rešite svih stvari koje ne koristite, da odbacite emocionalno opterećenje i da završite odnose sa toksičnim osobama koje vas okružuju.

RepublikaFoto: pixabay.com

Znak Škorpije je sklon krajnostima pa pokušjte da ih izbegnete. Merkurova retrogradna faza se završava u Vagi pre nego što pređe u Škorpiju, pa pokušajte da se kroz osećaj nejednaksti i žrtve vratite u balans. Retrogradni Merkur usled boravka u dva znaka uzrokuje jednu jaku unutrašnju borbu,.

Deo vas će da insistira na dostojanstvu i ponosu, dok će drugi da bude spreman da popusti i da pruži neke nove šanse. Zato pokušajte da završite ovaj poslednji retrogradni period Merkura u ovoj godini sa toplim osmehom jedne Vage.

Tranzit retrogradnog Merkura započinje 14. oktobra i trajaće sve do 3. novembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading