Neće nam se svideti! Dramatično predskazanje vidovite Vere: Stiže virus gori od korone, a internet čeka nezamisliva sudbina!

Autor: RTL, Republika

Vesti

21.09.2020

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija hrvatska proročica Vera Čudina iznela je prognoze za ono što nas čeka, a kako tvrdi - neće nam se baš svideti!

Foto: youtube.com/RTL Exkluziv
Stižu velike promene: Vera Čudina

Vera je početkom godine već najavila dolazak koronavirusa u region i veliku borbu stanovništva sa njom, a sada kaže da je to ništa naspram onog što će biti.

- Doći će vakcina za koronu, biće nam svima lakše, iako će se mnogi uticajni ljudi dosta raspravljati o tome koliko će ona biti uspešna u primeni. Mene ne plaši toliko korona koja će zauvek ostati s nama, već novi virus koji će uskoro doći. Vidim da će on napadati sve organe, biće mnogo teže s njim - kaže Vera Čudina za Exkluziv, a prenosi hrvatski RTL.

 

 

 

Čudina je najavila i nove poplave i zemljotrese i u našem regionu, ali za 2021. i 2022. godinu.

A onda proročanstvo koje će mnoge više zabrinuti od korone i novog virusa.

 

Sve se uveliko dešava pred našim očima! Posted by Republika on Tuesday, June 2, 2020

 

- Vidim da će nam internet nestati za četiri godine. Dogodiće se nekakva smena tehnologije. Zameniće ga nešto novo, što nam se nikako neće svideti - rekla je Vera Čudina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading