(VIDEO) KONFLIKT U AUTOBUSU: Gospođi tražili da stavi masku, ona ODBILA, a onda je nastao HAOS!

Autor: Srbijadanas, Republika

Vesti

20.09.2020

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je nošenje maski u vozilima javnog prevoza obavezno i većina naših sugrađana poštuje tu meru, ipak smo ponekad svedoci nemilih scena kada pojedinci neodgovornim ponašanjem izazovu negodovanje drugih putnika.

RepublikaFoto: reddit.com/printscreen
Kadar tokom rasprave

Upravo to je slučaj na snimku iz jednog međugradskog autobusa koji se skorije pojavio na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako jedna gospođa bez maske jako oštro reaguje na zamerku žene koja sedi blizu nje i odbija da nosi masku.

- Idi na kraj autobusa, izađi iz autobusa. Što si stavila masku kad ti je zaštita maska od mene i svih zaraza. Bolesna sam i ti si se zarazila od toga - vikala je sarkastično žena bez maske na putnicu.

 
Ona nastavlja da iznosi tvrda, u tom trenutku već ideološka, uverenja protiv nošenja maski.

- Znam šta su virusi, znam šta je politika i šta je njuška koju nosite vi, a ja to da nosim neću, meni da je stavi ne može niko - priča žena.

U nastavku ove svađe žena bez maske uporno tvrdi kako je napadnuta, dok je druga putnica optužuje kako je samo čekala da započne svađu. Buka je očigledno smetala ljudima koji su sedeli oko njih, pa se u jednom trenutku čuo poziv da se snizi ton, posle čega deluje kao da se situacija smirila.

Reakcije u komentarima su oštro protiv glasne gospođe, pa su neki primetili kako joj nije jasno kako maska treba da štiti druge od eventualne zaraze koju prenosi. Neki su zapazili da bi svakoj starijoj osobi sa nekom hroničnom bolešću, koja uđe u to vozilo, bio ugrožen život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading