Evo gde se nalazi zaražena studentkinja: Oglasio se direktor Studentskog centra!

Autor:

Vesti

09.09.2020

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nijedan student koji trenutno boravi u domu nije zaražen koronavirusom", navodi se u saopštenju direktora Ustanove Studentski centar "Beograd".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

- Od 10.500 mesta u studentskim domovima u Beogradu, u domovima je fizički prisutno nešto više od 5.500 studenata. Nijedan student koji boravi u domu nije zaražen virusom Kovid-19 i zato je naš hostel odvojen za te namene u Studentskom domu "Kralj Aleksandar I" prazan. Od preostalih 5.000 studenata koji trenutno nisu fizički u domovima, potvrđen je jedan pozitivan slučaj na virus Kovid-19. Student kod kojeg je koronavirus potvrđen nalazi se u kućnoj izolaciji i nema nikakvih simptoma - navodi direktor Goran Minić.

- Smatramo da je stanje dobro, a da čak ni u najtežim trenucima epidemije, domovi nisu bili opasni po širenje i da su preduzete maksimalne mere opreza, u skladu sa mogućnostima. Trenutno ne postoji baš nijedan razlog za zabrinutost - zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading