LAŽNI MORALISTA! Vuletić napao Pravni fakultet, EVO ZBOG ČEGA!

Autor: Republika

Vesti

28.08.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić okomio se na Pravni fakultet - ustanovu u kojoj je zaposlen kao vanredni profesor, otkriva Republika.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Vuletić je, naime, na svom Tviter nalogu u stilu lažnog moraliste lamentirao nad sudbinom ove visoko obrazovne institucije samo zato što su u kafiću koji se nalazi u sklopu fakulteta sedela rijaliti zvezda Kristina Kija Kockar.

To što se Kockareva provodila u poznatom beogradskom kafiću toliko je iziritiralo Vuletića da je morao da se oglasi na društvenim mrežama.

 
- Uskoro preimenovanje amfiteatra "Radomir Lukić" u "Jala Brat" i uklanjanje biste Slobodana Jovanovića i postavljanje spomenika Staniji i Soraji da im studenti trljaju grudi za sreću pred ispit - prostački je napisao Vuletić.

Uz to, Vuletić je podelio i stihove poznate pesme "Naši dani" Vladislava Petkovića Disa, a uz post je podeli i snimak Kockareve kako se provodi sa društvom.

Za napad na instituciju u kojoj radi, Vuletić je iskoristio i to što su Kockareva i njene drugarice pušile nargilu, pa je na Tviteru ironično poručio:

 

- Nekako je bilo logično da sa Pravnog fakulteta otpočne kampanja legalizacije lakih opojnih droga u Srbiji.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading