Ministarstvo prosvete: EU želi da primeni srpski model nastave za vreme korone

Autor: Sputnjik, Republika

Vesti

21.08.2020

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državni sekretar u Ministarstvu prosvete Dušan Kićović izjavio je da i zemlje Evropske unije žele da vide modele koje je Srbija pripremila kako bi obrazovno-vaspitni rad bio realizovan u najboljem interesu svih učesnika, poštujući epidemiološke zdravstvene mere.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Drago nam je da i zemlje Evropske unije žele da vide naše modele koje smo pripremili - rekao je Kićović, reagujući na vest Sindikata obrazovanja Srbije da su im iz najvećeg Sindikata obrazovanja i kulture Slovenije (SVIZ), kao i iz drugih zemalja tražili da im dostave modele nastave koju je pripremilo Ministarstvo prosvete za osnovne i srednje škole u Srbiji.

Kićović je naveo da su proteklih dana održani sastanci sa predstavnicima školskih uprava i direktorima škola u cilju pripreme nove školske godine.

- Zadovoljstvo nam je da nije bilo nedoumica od strane direktora i da spremno dočekuju početak školske godine - naveo je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading