USPOREN SAOBRAĆAJ NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA: Na ovim deonicama se odvijaju radovi, smanjite brzinu!

Autor: Tanjug

Vesti

17.08.2020

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Putevi Srbije saopštili su danas da se saobraćaj na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje "Orlovača", odvija usporeno.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Učesnici u saobraćaju trebalo bi da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Na auto-putu E-763, Lajkovac - Preljina, kod isključenja za Ljig, u smeru ka Preljini, došlo je do kvara teretnog motornog vozila.


Na auto-putu E-70, petlja "Sremska Mitrovica" - petlja "Ruma" u blizini nadputnjaka Voganj, u smeru ka Beogradu, od 7. avgusta traju radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu.

Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, u smeru ka Beogradu.

Na auto-putu E-75, petlja Merošina - petlja Niš jug, traju radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova za saobraćaj zatvorena leva kolovozna traka, smer Leskovac - Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Na putu Mladenovac - Smederevska Palanka, Selters banja nadvožnjak (gradski deo) izvode se radovi na frezovanju i presvlačenju kolovoza (drž. put II A reda broj 147).

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac državni put I B reda broj 25, Selters banja - nadvožnjak Drapšin.

Na petlji "Leskovac centar" - Leskovac (Vlasotince), u blizini mesta Pečenjevce traju radovi na presvlačenju manjih deonica finišerom, uz naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravac je auto-put E-75, petlja "Vlasotince".

Na naplatnoj stanici Požarevac, na naplati, nema više zadržavanja vozila. Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Srbiji.

Komentari (1)

Loading
Stevan

17.08.2020 20:23

Obilaznice služe da rasterete saobraćaj. A ova obilaznica godinama ometa saobraćaj jer nije završena.