Srbiju bi sutra prodao za 12 SREBRENJAKA: Đilas na svom sajtu "Direktno" podržava "Oluju"

Autor:

Vesti

09.08.2020

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SSP i veliki gazda pojedinih medija u Srbiji Dragan Đilas, otvoreno podržava etničko čišćenje Srba iz republike Hrvatske.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

"Oluja" zločinačka akcija Hrvatske vojske koja je davne 1995. godine etnički proterala sa svojih ognjišta oko 250.000 Srba. Akcija u kojoj je stradalo preko 2.000 nevinih žrtava. Te davne 1995. godine izbrisan je svaki trag srpstva u Hrvatskoj.

"Oluja" je svakom Srbinu kost u grlu, i dok se u Srbiji obeležava kao dan žalosti, sa druge strane Save, Hrvati "Oluju" obeležavaju kao dan pobede. Toliko da slepi ostaju i na fašističke organizacije HOS i povike "Za dom spremni" koji su tog dana prisustvovale događaju.

 

Međutim, ono što je zabrinajvajuće više od samih Hrvata i njihovih postupaka, jeste i činjenica da Srbija u svome jatu ima one koji istu tu "Oluju" podržavaju. Upravo jedan od takvih je lider SSP-a Dragan Đilas. Iako se zvanično nije oglasio povodom godišnjice, bez problema je na svom tajkunskom portalu "Direktno" preneo izjavu hrvatskog predsednika Zorana Milanovića koji je izjavio da je stvar Hrvatske šta se dešava u njihovoj zemlji, a da SRbija umukne. Na taj način  bez trunke srama ponosno ispromovisao ovaj zločin koji je prošao bez kazne.

Da li će se Dragan Đilas konačno dozvati pameti i shvatiti da je svoje uvek bolje nego tuđe ili neće ostaje da se vidi u narednom periodu. 

Do tada dobro je samo ga upitati: "Zašto sine BRUTE?"

Foto: printscreen/Direktno
Ako koza laže, rog ne laže

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Cole

09.08.2020 16:24

Đilas je prošlost na političkoj sceni.

lak

09.08.2020 16:26

Djilas je izdajica srpskog naroda....

M Novosel

10.08.2020 04:35

@lak - lak: Zbog toga se nikada neće dočepati vlasti u Srbiji.

Suzana

09.08.2020 16:27

Dilas je covek koji gleda samo svoje licne intres, njega ne zanimaju Hrvatsko- Srpski odnosi.