KAKVO JE OVO ZLO U LJUDIMA?! Đilasova televizija sećanje na nevino stradale Srbe predstavlja kao MARKETING!

Autor:

Vesti

04.08.2020

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok posle 25 godina rane zbog "Oluje" nikako da zarastu, Đilasova televizija sramno izjednačava stradanje Srba i Hrvatsku operaciju.

Oluja

Naime, na portalu nova.rs osvanuo je tekst u kojem se sramno umanjuje važnost obeležavanja godišnjice "Oluje", prestavljajujći sve ovo kao borbu za rejting.

Za Dragana Đilasa i njegove medije je sećanje na nevino stradale Srbe samo marketing.

Foto: printscreen/nova.rs

Vojno-policijska akcija "Oluja" trajala je od 4. do 7. avgusta 1995. godine tokom koje su hrvatske snage od srpskog stanovništva očistile teritoriju Banije, Like, Korduna i Severne Dalmacije, odnosno tadašnje Republike Srpske Krajine.

Oko 2.000 Srba je u toj akciji ubijeno ili nestalo, dok je između najmanje 200.000 i najviše 250.000 njih utočište našlo Srbiji i Republici Srpskoj.

 

Dan sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji "Oluja" biće obeležen danas u Rači, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tara

04.08.2020 10:54

Vi ste idioti, onaj ko je ovo smislio i napisao, auuuu brate dokle smo dosli