(FOTO) OVAKO JE NEKADA IZGLEDALA: Dr Darija Kisić Tepavčević je zadržala isti stil, ali jedna PROMENA je očigledna!

Autor:

Vesti

27.07.2020

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka Darija Kisić Tepavčević je član Kriznog štaba i jedan od najviše komentarisanih epidemiologa od svih onih koji nam se svakoga dana obraćaju sa najnovijim podacima o borbi protiv koronavirusa... Ona je za kratko vreme postala prepoznatljivo TV lice upravo zbog činjenice da je silom prilika često na malim ekranima, ali je zbog toga bila izložena i brojnim kritikama, čak i uvredama koje se mogu okarakterisati kao seksističke i šovinističke jer se uglavnom tiču njenog izgleda, koji ne bi trebalo da bude tema, ali...

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ
Darija Kisić Tepavčević

Kako to obično biva, uvek su žene te čiji se izgled više komentariše, a kako je dr Kisić Tepavčević vrlo doterana žena koja vodi računa o tome kako se pojavljuje u javnosti - vrlo brzo je usledila salva komentara upravo na tu temu!

Prednjačili su oni uvredljivog karaktera, ali treba istaći da je bilo i onih koji su stali u njenu odbranu. 

Bilo kako bilo, dr Darija Kisić Tepavčević se nije mnogo osvrtala na takve komentare i uvek je naglašavala da to nije i ne treba da bude tema i da je ona na raspolaganju javnosti isključivo kada je epidemiološka situacija u pitanju i kada treba da iznese svoje stručno mišljenje. 

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Ova fotogafija je nastala 2017. godine

- Toliko toga se sada preuveličava. Da li je čista kosa zaista takva retkost da bi o tome trebalo da pričamo danima? Stvarno mislim da su priče o nečijem izgledu predimenzionirane. Volela bih da kažem kako redovno idem u teretanu i vežbam, ali sam od onih žena koje svakog ponedeljka to planiraju. Ovog i još nekoliko sledećih, definitivno, neću početi - komentarisala je ranije za jedan medij zamenica direktora Instituta "Batut".

RepublikaFoto: Tanjug/A. VUKELIĆ
Doktorka Darija Kisić Tepavčević danas ima svetliju i kraću kosu

Zanimljivo je poređenje izgleda dr Darije Kisić Tepavčević od pre nekoliko godina (tj. pre nego što je korona bila aktuelna i pre nego što se pojavljivala u medijima u toj meri) i njenog izgleda danas. 

Ono što se da primetiti jeste da je dr Kisić Tepavčević samo promenila boju kose, koja je sada nešto svetlija.

Takođe, ona je nedavno skratila kosu, što nije ostalo nezapaženo u javnosti.

Međutim, neke drastične promene u izgledu nema jer je ona, očigledno, i ranije pridavala značaja pristojnom izgledu i stilu. Može se primetiti da se taj stil nije promenio do danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
maajka67

27.07.2020 12:10

Napumpala jagodice, ne liči na sebe...

Banjo

27.07.2020 16:13

Mnogo produhovljenije je izgledala ranije, sada liči na Štrumfetu..