MUKE SRPSKE PORODICE U GRČKOJ! Dečak osetio bol u stomaku, ispostavilo se da je KORONA

Autor: Blic, Republika

Vesti

10.07.2020

10:02 >> 09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska porodica koja je otputovala na letovanje na grčko ostrvo Tasos, preživljava pravu dramu ovih dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako "Blic" saznaje od jedne turističke agencije na Tasosu, u bolnicu u Kavali, prvom većem gradu u blizini Tasosa, primljen je desetogodišnji dečak sa jakim bolovima u stomaku i povišenom temperaturom, a zatim se ispostavilo i da je zaražen korona virusom.

 

- Dovezli su ga roditelji sa kojima je letovao na Tasosu. U bolnici im je rečeno da je neophodna operacija slepog creva i ona je bila zakazana za juče. Urađen je test na korona virus jer je sada po protokolu obavezan. Ispostavilo se i da je dečak pozitivan iako je roditeljima rađen test na granici i bili su negativni - kaže za "Blic" izvor upoznat sa slučajem.

 

 

Kako ističe, roditeljima nije jasno kako je moguće da je dete pozitivno, jer nije bilo u kontaktu sa drugim ljudima, osim sa njima, za tih nekoliko dana odmora na Tasosu.

 

- Oni su zatražil da se uradi drugi test i sada čekaju rezultate. Roditelji su izrazili želju da nastave lečenje u Srbiji čim se za to stvore uslovi- dodaje izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading