GRČKI KONOBARI DOBILI NAREĐENJE: Čim vide srpskog turistu moraju da urade OVO!

Autor: novosti.rs, Republika

Vesti

22.06.2020

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sunce sija, ležaljke su razmaknute minimum dva metara jedna od druge, a prodavci spremaju radnje i svi kafići rade - Paralija je spremna dočekala srpske turiste!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Omiljeno srpsko letovalište na severu Egeja ima lepu plažu na kojoj može da se vidi kako poneki turista nosi masku.

- Sve je spremno i svakog dana ima sve više srpskih turista u Paraliji, a što je najvažnije cene su vanpansionske iako je uveliko počela sezona - kaže Bojan Stefanović Amos.

Boki Amos je jutros stigao u Paraliju, na bugarsko-grčkoj granici ga nisu zadržavali i nije testiran. Kaže da ga je najviše obradovao konobar Nikos. On je dobio naređenje od gazde da, čim se pojavi srpski turista, odmah mu donese i časti ga flašom vode.

Za razliku od turista konobari, pa tako i Nikos nose maske i rukavice. To je naređenje lokalnih vlasti.

Sladoled u kornetu može da se kupi za 1,5 evra. Omiljeno jelo srpskih turista je giros, a sa caciki salatom košta dva evra. Ukoliko se poruči i sok košta manje od tri evra.

- Decenijama dolazim u Grčku i mogu da kažem da se domaćini raduju srpskim turistima više nego ikada i najbolje će proći oni koji dođu pre nego što počne gužva i svi navale na Egejsko more - zaključuje Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading