Otvoren rekonstruisan objekat OŠ "Vojvoda Putnik" u Ripnju

Autor: vozdovac.rs, republika.rs

Vesti

15.06.2020

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Opštine Voždovac Aleksandar Savić predao je danas direktorki OŠ "Vojvoda Putnik" Žaklini Lazarević ključeve od kompletno rekonstruisanog objekta izdvojenog odeljenja u Ripnju kod železničke stanice.

RepublikaFoto: Opština Voždovac
Aleksandar Savić

Predsednik Savić navodi da je radove na školskom objektu finansirala Opština u iznosu od 9 miliona dinara. “Uradili smo totalnu rekonstrukciju izdvojenog odeljenja OŠ "Vojvoda Putnik" u Ripanj stanici i  danas, nakon 6 meseci radova  predali smo ključeve direktorki Škole.

RepublikaFoto: Opština Voždovac
Renovirana učionica

- Trudimo se da škole na Voždovcu rekonstruišemo, i u proteklih 6 godina, u svih 16 škola smo uradili ponešto. Od totalne rekonstrukcije, preko zamene toaleta, krovova, ograda i video nadzora kako bismo omogućili dobre uslove za školovanje naših mališana - rekao je Savić.

RepublikaFoto: Opština Voždovac
Oš Vojvoda Putnik

Direktorka Škole se zahvalila Opštini što je u potpunosti uredila ovaj prostor u kome će mališani iz Ripnja ubuduće boraviti u mnogo boljim uslovima nego ranije.

RepublikaFoto: Opština Voždovac
Oš Vojvoda Putnik

Ovaj do skoro ruiniran i zapušten školski objekat danas ima na površini od 200 m2 dve nove učionice, dva savremeno opremljena toaleta, kuhinju i zbornicu za nastavnike, instalirane nove grejne i elektro instalacije, laminatne podove i  urađen novi krov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading