Đilas zastrašuje majku nastradalog dečaka na Tašmajdanu? Irena Petrović objavila zabrinjavajuće informacije

Autor:

Vesti

12.06.2020

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irena Petrović, majka dečaka Vuka Ercega, koji je preminuo septembra prošle godine nakon operacije u Moskvi, ne odustaje od toga da se pred sudom utvrdi ko je sve odgovoran za tragediju njenog sina.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/twitter
Dragan Đilas i Irena

Nakon što je novembra prošle godine pred Višim sudom u Beogradu, za pad njenog sina kroz oštećenu ogradu u Tašmajdanskom parku, odgovornim proglašen grad Beograd, ona je napisala i otvoreno pismo tadašnjem gradonačelniku Beograda Draganu Đilasu koje je objavila na svom Tviter nalogu, ali i zabrinjavajuće informacije da  Đilas nju zastrašuje jer se javno usudila da ga prozove!

Kobni pad u Tašmajdanskom parku desio se kad je dečak Vuk Erceg imao deset godina. Niz liticu visoku oko 10 metara, propao je kroz oštećenu zaštitnu ogradu. VIše od šest godina, porodica je čekala da se pred sudom utvrdi čija je to bila odgovornost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading