(FOTO) ONO KAD SINIŠA MALI UPOZNA SINIŠU MALOG: Poljoprivrednik iz sela Kucura na kratko postao "ministar"

Autor: Republika

Vesti

03.06.2020

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali upoznao je svog imenjaka iz sela Kucura u Vojvodini. Nakon što su uspostavili kontakt putem društvenih mreža, ministar ga je pozvao da mu bude gost u Beogradu.

RepublikaFoto: instagram.com/mali_sinisa
Siniša Mali i Siniša Mali

Ministar je sa svojim imenjakom prošetao Beogradom na vodi.

- Obišli smo Beograd na vodi, a Siniša me je potpuno oduševio svojom energijom i optimizmom! Imamo zaista divne mlade ljude i treba da budemo ponosni! - poručio je ministar Mali na svom Instagram profilu.

RepublikaFoto: instagram.com/mali_sinisa

Podsetimo, Siniši Malom iz Kucura se prethodnih neselja usijao telefon. Građani ga mahom zovu da pitaju kada će da im legne 100 evra od države. On je tada izjavio da na pozive odgovara uglavnom strpljivo, da nekoga ignoriše, nekoga preskoči, a nekog obraduje dobrim vestima.

On je javnosti postao poznat i ranije, kada su ga mešali sa tadašnjim gradonačelnikom Sinišom Malim. Kako se Malom, starijem promenila funkcija, tako je i Mali iz Vojvodine, "promenio fotelju", pa postao ministar, bar za svoje meštane.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ruski Krstur

02.02.2021 12:38

Pa, ministar Mali je poreklom iz Kucure, Mali je rusinsko prezime.