Drive.Go mobilna aplikacija: Prvi put u Srbiji – plaćanje goriva bez odlaska na kasu

Autor:

Vesti

29.05.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste znali da plaćanje goriva može biti brzo i jednostavno, bez odlaska na kasu? Od sada je ovakva mogućnost dostupna i u Srbiji. Uz pomoć Drive.Go mobilne aplikacije, kompanija NIS je svojim potrošačima omogućila da na NIS Petrol I GAZPROM benzinskim stanicama, plaćaju gorivo bez ulaska u prodajni objekat.

RepublikaFoto: Promo

Postupak za korišćenje ove usluge je veoma jednostavan.  Potrebno je da na svom telefonu instalirate Drive.Go mobilnu aplikaciju sa Google Play i Apple Store-a i prilikom registracije unesete bankarsku karticu kojom ćete obavljati plaćanje. Pre samog točenja goriva, pokrenite aplikaciju, skenirajte  QR kod koji se nalazi na točionom mestu i jednim klikom na dugme “Plati“ u aplikaciji, završili ste ceo proces kupovine i plaćanja. U isto vreme registracijom i korišćenjem “Sa nama na putu“ kartice lojalnosti sakupljate i bonus poene.

RepublikaFoto: Promo

Ovakav način plaćanja, jedinstven je u našoj zemlji i ujedno pokazuje da NIS umnogome primenjuje inovacije u svom poslovanju. Istovremeno, NIS će nastaviti da radi na unapređenju funkcionalnosti mobilne aplikacije kao i na širenju dostupnosti ove usluge na maloprodajnim objektima kompanije kako bi potrošačima obezbedili maksimalni nivo usluge.

RepublikaFoto: Promo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading