Važan dan za Srbiju: Danas potpisivanje finansijskog sporazuma IPA programa Evropske unije

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

29.05.2020

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finansijski sporazum za prvi deo IPA programa Evropske unije za 2020. godinu biće danas potpisan u Beogradu, a potpisivanju će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Aleksandar Vučić

Sporazum će u podne potpisati ministarka za evropske integracije u Vladi Srbije Jadranka Joksimović i šef Delegacije EU u Srbiji ambasador Sem Fabrici.

Nakon potpisivanja, medijima će se, osim potpisnika, obratiti predsednik Srbije, kao i evropski komesar za susedstvo i proširenje Oliver Varheji, putem video-linka iz Brisela, saopštila je Služba za saradnju sa mediijma predsednika Republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Nemanja

29.05.2020 06:56

Srbija je na evropskom putu, IPA program je jako važan za dalje reforme u Srbiji.

Mira

29.05.2020 06:58

Lepa vest.

Vesna

29.05.2020 07:02

Veoma važan dan za Srbiju i njen dalji napredak i razvoj. Potpisivanjem finansijskog sporazuma IPA programa Evropske unije pravimo veliki korak napred na našem evropskom putu.

Ilija

29.05.2020 07:08

Jako dobra vest danas. Potpisivanjem ovog programa ne da cemo samo dobiti dobru finansijsku inekciju vec na taj nacin pokazujemo koliko smo spremni i istrajni u svojim reformama. Jos jedan stepennik ka evropskom putu.