Ministar Antić: Najveće zadovoljstvo da dođem u Lazarevac, ovde beležimo najbolje rezultate

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

23.05.2020

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazarevac je najjače uporište Socijalističke partije Srbije (SPS), tradicionalno najbolje rezultate beležimo ovde i cilj je da pobedimo i na predstojećemim parlamentarnim izborima, izjavio je danas potpredsednik SPS-a Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: Ministarstvo rudarstva i energetike
Aleksandar Antić

On je danas posetio Lazaravec i razgovarao sa ljudima koji će predvoditi zajedničku lista SPS-a i Jedinstvene Srbije.

- Uvek je najveće zadovoljstvo da dođem u Lazarevac, među socijaliste i naše prijatelje iz Jedinstvene Srbije (JS). Lazarevac je najjače uporište SPS-a, tradicionalno najbolje rezultate ostvarujemo ovde. Ovo je jedina opština u kojoj smo pobedili na izborima 2000. godine, tako da su naši razgovori uvek na temu kako da pobedimo - rekao je Antić.

Prema njegovim rečima, uveren je da će lista SPS-JS i na ovim izborima ostvariti dobar rezultat, iz više razloga.

- Mi imamo snažan program kako da ovo bude jedan sređen, miran i dobar grad za život ljudi, ali imamo i snažne planove za dalji razvoj Kolubare - podvukao je Antić.

On je takođe istakao da Kolubara treba da ostane žila kucavica, ne samo Srbije nego i Lazarevca, jer sve u Lazarevcu ima veze s Kolubarom.

- Ne može, međutim, Kolubara da bude sve u Lazarevcu, tako da razmišljamo o tome da se otvore nova radna mesta. Treba zaposliti i žensku decu i mi ćemo se time posebno baviti - poručio je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading