(VIDEO) Skup desničara u Obrenovcu: Podrška mladiću koji je kolima upao u migrantski centar

Autor: Tanjug

Vesti

13.05.2020

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veća grupa pripadnika ekstremističkih organizacija okupila se danas popodne ispred migrantskog centra u Obrenovcu, u znak podrške Filipu Radovanoviću, koji je pre nedelju dana kolima probio ogradu i ušao u dvorište kasarne u kojoj su migranti smešteni, a potom je uhapšen.

RepublikaFoto: twitter.com/Građanin
Skup u Obrenovcu

Pred migrantskim centrom je bilo nekoliko desetina članova ili simpatizera Levijatana, Četničke omladine i Nacionalnog korpusa, koji su pevali "Hriste bože" iz filma "Kosovski boj" i pozdravljali dignutom rukom sa sastavljena tri prsta.

Poručili su da je Radovanović pogrešio, ali da je dobio pritvor do 30 dana samo zbog pritiska medija i nevladinih organizacija, te da imaju pravo na svoje mišljenje i stavove.

 

Ispred kasarne nije bilo policije i obezbeđenja više nego inače.


Antivakcinašica Jovana Stojković obratila se okupljenima i rekla da "ksenofobija ne znači ništa i da je to parapsihijatrijski termin koji treba da objasni strah od nepoznatog".

Grupa Levijatan poznata je po antimigrantskim i ekstremno desnim stavovima.

Predsednik organizacije Pavle Bihali takođe se obraćao okupljenima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading