Boško totalno pobenavio: Optužio Vučića da koronu koristi kao predizbornu kampanju!

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

24.04.2020

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Dveri Boško Obradović tvrdi da vlast želi da "zbrzi" izbore pre leta kako bi na talasu kampanje, koju je, tvrdi, vodio pod izgovorom borbe protiv virusa korona, obezbedio svoju vlast.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/Predstavništvo Srbije
Boško Obradović i Aleksandar Vučić

On sumnja da se sa izborima žuri da bi preko leta, a pre američkih izbora, kako je navodno predsednik Vučić dogovorio sa Ričardom Grenelom, bio potpisan sveoubuhvatni sporazum sa Kosovom, uz priznanje, "sa ili bez korekcije granica".

Obradović se danas obratio novinarima u Skupštini Srbije, a ponovio je da je njegov predlog da izbori budu na jesen, a da se u međuvremenu formira prelazna vlada stručnjaka.

Obradović je kazao da očekuje konsultacije "ujedinjene srpske opozicije" u vezi sa izborima i da će zauzeti zajednički stav

- Mislim da je taj zajednički stav veoma bitan i da moramo da odgovorimo na ovaj pokušaj da se pandemija zbrzi i da se pratkično izbori održe po svaku cenu, pa čak i po cenu rizika zdravlja stanovništva - rekao je Obradović.

Obradović je rekao i da posle pandemije postoje dva puta - totalitarizma ili nacionalnog preokreta, a ovo drugo znači vraćanje porodici, zdravoj hrani, zaštiti životne sredine...

- Da li će naše slobode biti ugrožene od farmaceustiskih kompanija, globalističkih lobija koji će nam nametati primanje vakcina zarad učešća u životu i da li će na primer Ðokovića ucenjivati da putuje, učestvuje na turnirima...Zašto je Bil Gejts koji takođe priča o vakcinama stručniji od Ðokovića? - upitao je Obradović.

On je dodao da nije protiv vakcinacije, inače, ali da se pojavila sumnja da li su strane vakcine zdravstveno bezbedne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
244

24.04.2020 10:14

Mislim da Boska vise apsolutno niko ne uzima za ozbiljno.

Tija

24.04.2020 10:16

Bosko vodi kampanju bojkota. Setimo se samo.

milos

24.04.2020 10:24

Obradovic i SzS su jedini koji pokusavaju Koronavirus da koriste u predizbornu kampanju, iako su rekli da navodno nece na izbore.

Cica

24.04.2020 10:26

Bosku bi bolje bilo da doprinese nesto korisno, ma koliko bilo, svom drustvu u teskim danima, nego sto lupeta i omalovazava tudji rad. Sta je ovo sto on govori nego kampanja bojkota?