Nove, vredne donacije preduzeća u sistemu "Dunav osiguranja"

Autor:

Vesti

09.04.2020

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanoj akciji pomoći zdravstvenom sistemu Republike Srbije u suzbijanju koronavirusa pridružila su se još dva preduzeća koja posluju u sastavu Kompanije "Dunav osiguranje"-"Dunav re" i "Dunav društvo za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom".

Foto: Dunav osiguranje
Foto ilustracija

Društvo za reosiguranje "Dunav re" doniralo je iznos od tri miliona dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, dok su zaposleni u "Dunav penzijama" odlučili da pet procenata martovske zarade i pet procenata mesečne naknade za rad članova Nadzornog odbora Društva uplate u Trezor Republike Srbije kao doprinos borbi protiv koronavirusa. 

Kompanija "Dunav osiguranje" među prvima je pokrenula lanac podrške našem zdravstvu donacijom od 10 miliona dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, a zatim smo srazmerno svom učešću na tržištu osiguranja od auto-odgovornosti, participirali sa oko 42 miliona dinara u donaciji od ukupno 120 miliona dinara koje je Udruženje osiguravača Srbije uplatilo u Fond za nabavku medicinske opreme i materijala. I preduzeće "Dunav auto" doniraloje 1,35 miliona dinara Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" za nabavku automobila fijat 500L neophodnih za rad na terenu.

U okolnostima kada se naši lekari nadljudskim snagama bore za svaki dragocen ljudski život, Kompanija "Dunav osiguranje" i preduzeća koja posluju u njenom sastavu istrajno će nastaviti da pružaju podršku kako finansijskim sredstvima tako i merama koje preduzimaju u cilju zaštite zdravlja zaposlenih i svojih klijenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading