Ako ste večeras za volanom, smanjite brzinu i obratite pažnju na OVO!

Autor: Tanjug

Vesti

18.02.2020

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na naplatnim stanicama vozila se ne zadržavaju, saopštili su Putevi Srbije, uz upozorenje da ima uslova za pojavu magle na putevima, a posebno na deonicama uz rečne tokove, u kotlinama, klisurana i kod mostova.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iz Puteva i informacija da će se od sutra do 4. marta svakog dana od 9 i 30 do 14 i 30 časova na Pančevačkom mostu u smeru iz Beograda ka Pančevu saobraćaj zbog radova na sanaciji oštećene mostovske ograde odvijati levom slobodnom saobraćajnom trakom.

Takođe, zbog radova na sanaciji mosta na ulazu u Novi Pazar vozila će i dalje sve do 20. aprila biti naizmenično propuštana.


Iz Puteva Srbije podsećaju i da su u toku radovi na putu Zagrađe - Gornji Milanovac. Reč je o radovima na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije na mostu preko potoka Garibovac (Lukića most).

Radovi se odvijaju na levoj strani mosta, a saobraćaj se preusmerava na desnu stranu i odvija se dvosmerno. Putevi Srbije savetuju svim vozačima da poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu uslovima na putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading