CRNI DAN: Od ovog datuma počinje horor u našoj zemlji!

Autor: Republika

Vesti

03.10.2017

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenska prognoza za Srbiju se menja iz dana u dan. Najnovije saopštenje iz RHMZ-a je da će narednih nekoliko dana, tačnije do subote, u našoj zemlji biti pretežno sunčano sa temperaturom iznad proseka za ovu godinu, odnosno do 25 stepeni, ali od vikenda sledi nagli pad, kiša, pa čak i sneg.

RepublikaFoto: pixabay.com
U petak 6. oktobra počinju kiše u Srbiji

Što se tiče današnjeg dana, u Srbiji će ujutru biti hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, a po kotlinama na jugu i jugozapadu zemlje sa kratkotrajnom maglom.

Tokom dana biće pretežno sunčano i malo toplije. Uveče na severu i zapadu, a tokom noći i u centralnim krajevima doći će do naoblačenja s kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. 

Vetar slab i umeren, na jugu Banata povremeno i jak južni i jugoistočni, tokom noći u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 10 stepeni, najviša od 20 do 25.

U Beogradu će posle hladnog jutra tokom dana biti pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, jugoistočni, tokom noći u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura oko 10 stepeni, najviša oko 25. Tokom noći naoblačenje, povremeno s kišom.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u sredu će biti hladnije, uz prestanak padavina i delimično razvedravanje, pre podne na severu i zapadu, po podne i u ostalim krajevima. 

U četvrtak preteežno sunčano i malo toplije.

Petak je dan kada u našoj zemlji počinje naoblačenje s kišom. Slede hladni dani, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading