MORATE PREŽIVETI JEZIVI MRAZ da biste uživali u toplom suncu

Autor: Republika

Vesti

02.10.2017

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas posle hladnog jutra, sunčano, do 20 stepeni

RepublikaFoto: pixabay.com
Od jezive zime do toplog sunca

U Srbiji će jutro biti hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, a po kotlinama i duz recnih tokova juzne i jugozapadne Srbije sa kratkotrajnom maglom ili niskom oblačnošću.

Tokom dana biće pretezno suncano uz slab i umeren, u Podunavlju i u juznom Banatu povremeno i jak jugoistocni vetar.

Jutarnja temperatura biće od 3 do 9, a najviša dnevna od 18 do 22 stepena.

U Beogradu će posle hladnog jutra, tokom dana biti suncano i prosecno toplo uz umeren, povremeno i jak jugoistocni vetar. Jutarnja temperatura biće oko 9, a najviša dnevna oko 20 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 9. oktobra, u utorak nakon hladnog jutra, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, tokom dana pretezno suncano i malo toplije.

Posle podne postepeno naoblacenje sa severozapada, a uvece i tokom noci mestimicno s kisom uz skretanje vetra na severozapadni pravac.

U sredu hladnije i vetrovito uz prestanak padavina i delimično razvedravanje, pre podne na severu i zapadu, posle podne i u ostalim krajevima.

U četvrtak pretezno suncano uz porast dnevne temperature. Zatim do kraja perioda promenljivo oblačno i hladnije, mestimično sa kišom.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading