Zabole me guz*ca što ne znaju za kontraceptivne pilule: Ovaj status o porodici sa sedmoro dece izazvao je detonaciju na mrežama

Autor: Republika

Vesti

21.01.2020

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Kragujevčanka Ana Spasić (36), diplomirana ekonomistkinja, postala majka po sedmi put izazvala je salve reakcija na Tviteru, ponajviše zahvaljujući komentaru korisnice ove društvene mreže koja se potpisuje kao "Sofče Sofče".

RepublikaFoto: tvitter.com/Goran Davidović
Spasići sa decom

Naime, ona je ničim izazvano "osula drvlje i kamenje" na porodicu Spasić zbog broja dece koju imaju (?!), ali joj se sve vratilo kao bumerang pošto se i sama našla na meti tviteraša.

- Apsolutno me zabole guzica što ne zna za kontraceptivne pilule i što su oboje nesposobni da rade nešto drugo i obogate se. Ko im jebe mamu. Apsolutno nas zabole za vaše kredite jer vas niko nije terao. Njeno ime je nebitno, zvaćemo je rađalica. Plata od države? Za šta bre? - napisala je ona na Tviteru, nakon čega su usledile oštre reakcije.

 

-Žalosno je da tako lepa devojka ima takav stav o rađanju uopšte i o rađanju Srba. Moja baka s jedne strane je bila 7.od 8 dece,deda 5.od 5,drugi 4. od 4 i 1. od 5. Ja tebi želim da imaš petoro i da promeniš stav, tj da ako ne možeš da kažeš nešto lepo na ovakve pojave ne kažeš ništa - odgovorio joj je jedan od tviteraša.

 

 

 

 

 

- Ovde niko nije slucajno zatrudnio, niti ko traži pomoć drzave, da bi bilo potrebne za jedan ovakakav jadan i besmislen stav (tvit). Ovi roditelji su ponosni na svoju decu. Svaka napredna drzava daje finansijsku podršku kako bi roditelji obezbedili deci kvalitetniji život - navela je druga tviterašica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
šumar

21.01.2020 22:40

dotičnoj finoj dami daćemo da šeta kučiće jer je ona samo za takve stvari

BACO

22.01.2020 15:01

Треба јој дати орден и плату од државе, а њен муж боље плаћен посао. Изградити јој већи и бољи дом.

jelena

22.01.2020 16:30

@BACO - Tako je. Roditeljima treba pomoći da odneguju decu.