(VIDEO) Komunalna milicionerka nasrnula na Beograđanina, pa "popila" suspenziju: Pogledajte šokantan snimak obračuna u centru grada

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

12.10.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak sukoba jednog Beograđanina sa komunalnom milicionerkom, a epilog svega je njena suspenzija od strane nadležnih.

RepublikaFoto: Tanjug/BEOINFO
Foto: Ilustracija

- Lepo sam vas pitao šta će vam moja lična karta, vi ste dužni da mi odgovorite, šta će vam moja lična karta - upitao je on.

Ličnu kartu je dao, međutim nastavio je da postavlja pitanja, a i da mobilnim snima milicajku.

Milicajka: "Pošto snimate, evo imate snimak da će vam stići prekršajni nalog na kućnu adresu."

Građanin: "Šta znači to, koliki nalog, lepo Vas pitam, nemojte da ste bahati, šta se dešava sa kaznom?"

Milicajka: "Ajde vozi".

Građanin: "Šta ste rekli, ajde vozi, nećete da mi kažete šta se dešava sa kaznom?"

Milicajka: "Dobićete prekršajni nalog, ja sam lepo rekla".

Građanin: "Šta znači to, koja kazna je u pitanju?"

U tom trenutku milicajka izlazi iz automobila i kreće ka Beograđaninu koji je snimao, i počinje fizički obračun.

 

 

Pogledajte kako je to izgledalo:

Uz zavrtanje ruku D.V. je ubačen u auto komunalne milicije. Kaže, ka stanici Čukarica krenuo je sa četvoromesečnim honorarom od 150.000 dinara u džepu, koji je neposredno pre incidenta podigao u banci.

Kako kaze Ivan Divac, načelnik komunalne policije u Beogradu, dvoje milicajaca je suspendovano sedam dana pre objave snimka na društvenim mrežama.

- Komunalni policajci su prekoračili svoja ovlašćenja i protiv njih je opravdano pokrenut disciplinski postupak. Takođe su i suspendovani, dok se proces protiv njih ne završi. Ovo je pojedinačni slučaj, a mi ne želimo da dozvolimo slične incidente - kaže Divac.

- Komunalna policija ne toleriše ovakve ispade, i suspendovani policajci će odgovarati. Mi ne želimo da prikrivamo takve stvari, zato smo odmah reagovali. Želimo da uvek budemo na usluzi građanima i da ne bude nikakvih problema.

On je napomenuo da je obavešten MUP i posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilastva u Beogradu, zbog navodnog nestanka 150.000 dinara, koje je privedeni građanin imao kod sebe u trenutku hapšenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading