PALMA SE POPRAVIO: Studentima darovao po 50 evra, tvrdeći da od roditelja dobijaju po 3.000 dinara!

Autor: Tanjug

Vesti

18.09.2017

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Fakultetu pedagoških nauka u Jagodini danas je organizovana tradicionalna svečanost uručivanja indeksa brucošima, a predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković je dao pola svoje plate za šestero studenata Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini.

RepublikaFoto: Tanjug
Revoltiran prozivkama poklanjao više novca: Dragan Marković Palma

U njihove indekse, koje je izvukla služba fakulteta, stavljeno je po 50 evra.

Marković je, takođe, pozvao političare da pomažu mlade ljude.

- Za nas u Jagodini mladi ljudi su zakon. Vi ste izabrali jedan od najtežih poziva i vi treba da vaspitavate našu decu. Država mora malo da poveća platu za prosvetne radnike, da vas stimuliše da učite, da budete dobri studenti, a kasnije i vaspitači, nastavnici i profesori - rekao je Marković obraćajući se brucošima.

Indekse je danas primilo 210 polaznika.

- Meni su se neki rugali kada sam na prijemu građana u Jagodini pre mesec dana davao po tri hiljade,četiri, pet, šest i 12.000 dinara. Oni koji su se rugali, za njih tri i šest hiljada dinara nije ništa, ali na tom prijemu su bili i roditelji čija su deca studenti. Takođe, 95 posto studenata dobija po 3.000 dinara za dve nedelje od svojih roditelja - naveo je Marković.

Ističe da ti koji su se rugali kažu da je to politički marketing, ali da će on nastaviti tako da pomaže studentima.

- Evo danas, kao i prethodnih šest godina, ja ću odvojiti pola svoje plate i za šest studenata Fakulteta pedagoških nauka dati po 50 evra. Služba fakulteta neka izvuče indekse - dodao je on.

Studenti čiji su indeksi izvučeni i koji su dobili po 50 evra od predsednika Skupštine grada su : Nevena Aleksić iz Kraljeva, Biljana Vesovic iz Kragujevca, Milica Milosavljevic iz Beograda, Ivana Cekić iz Leskovca, Žaklina Putujić iz Zaječara i Aleksandar Damnjanović iz Beograda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading