Palma : Kada volite sport, grad i imate dobru stimulaciju onda dolazi rezultat

Autor:

Vesti

20.09.2019

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Markovć Palma primio je danas rukometašice Jagodine, stručni štab i rukovodstvo ŽORK Jagodina, povodom osvajanja Super kupa Srbije, nakon pobede u finalu nad Bekamentom od 26:16.

RepublikaFoto: SO Jagodina
Dragan Marković palma sa šampionkama

- Hvala vam što ste dali sve od sebe na terenu, jer kada daš sve od sebe u sportu onda možeš i da očekuješ rezultat.  Sport je danas najbolji ambasador, a vi ste upravo najbolji ambasador i grada Jagodine i Republike Srbije. Važno je reći da u Ženskom rukometnom klubu Jagodina igraju sve domaće igračice, uključujući njih nekoliko iz Crne Gore, koju ja ne smatram za inostranstvo - izjavio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma obraćajući se igračicama, stručnom štabu i rukovodstvu Ženskog rukometnog kluba Jagodina, na prijemu povodom osvajanja Super kupa Srbije u Skupštini grada Jagodine.

- Ovaj klub ima odlično rukovodstvo i predsednika Aleksandra Miladinovića , jer veoma je važno da sportske klubove vode ljudi iz sporta, kao i odličnog trenera Dragana Markova. Svaka vam čast na kontinuitetu, jer nije lako dve godine za redom biti prvak Srbije i osvojiti Super kup - kaže Marković.

ZOVITE U REPREZENTACIJU IGRAČICE KOJE SU NAJBOLJE U NAŠEM PRVENSTVU

Predsednik Skupštine opštine Jagodina uputio je i poruku Rukometnom savezu Srbije

- Ako je  Jagodina  već dve godine za redom prvak Srbije i najbolja u ženskom rukometu,ocenite rezultat i one devojke koje imaju kontinuitet i koje na svakoj utakmici daju po nekoliko golova i da od njih zavisi pobeda, bez obzira što je to kolektivni sport“. I onda pozovite četiri, pet, šest igračica iz Jagodine, koje su nabolje u konkurenciji velikih gradova u Srbiji. Mi dve godine za redom pobeđujemo klubove iz Beograda, Novog Sada i Niša, gde je tradicija ženskog rukometa duga preko 30 godina -  rekao je predsednik Skupštine grada Jagodine.

- Kada volite sport, volite grad i imate dobru stimulaciju, onda se javlja i rezultat. Isplatilo se sve ono što smo ulagali i što ulažemo u jagodinski sport - rekao je Marković.

IDOLI MLADIMA DA BUDU SPORTISTI

- Ja se uvek borim da idoli mladim ljudima budu oni koji postižu sportske rezultate, oni koji imaju uspeh u školovanju, na radnim mestima, a ne da idoli budu neki koji ništa ne rade, a ne znaju šta imaju od kapitala - poručio je Marković.

Predsednik ŽORK Jagodina Aleksandar Miladinović i trener Dragan Markov zahvalili su Draganu Markoviću Palmi na podršci koju lokalna samuprava pruža Ženskom rukometnom klubu Jagodina. Kapiten rukometašica Jagodine Jelena Gojković je u znak zahvalnosti uručila Markoviću zlatnu medalju i šampionski pehar, koji je već u trajnom vlasništvu kluba. Rukometašice Jagodine, pored utakmica u domaćem prvenstvu, 12. oktobra očekuje meč protiv grčkog šampiona PAOK –a u Solunu u Ligi šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading