CarGo otvoren u Francuskoj: Prvi gradovi Nica, Kan i Sen Trope

Autor: Republika

Vesti

11.09.2019

10:09

Srpski softver izvozni proizvod za evropsko tržište

Dušan Leonovski

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić potpisao je Ugovor o saradnji sa francuskom kompanijom "Black limo service", čime će srpski CarGo postati dostupan u Francuskoj, a prvi gradovi u kojima će usluga biti dostupna su Nica, Kan i Sen Trope.

- Potpisivanje ovog ugovora veliki je korak napred za srpsku privredu i izvoz domaćeg proizvoda. Ponosni smo što je srpski softver izvozni proizvod za evropsko tržište. Francuski partneri su nas kontaktirali jer imamo softver najvišeg kvaliteta, stalno inoviramo i veoma vredno radimo da bismo ponudili najbolju uslugu i uslove - istakao je Guberinić prilikom potpisivanja ugovora u kancelarija kompanije CarGo u Beogradu.

Dušan Leonovski

Direktor CarGo-a je rekao da će sada CarGo biti dostupan u još nekoliko gradova na teritoriji Evropske unije.

- Pokazali smo da možemo da se takmičimo sa većim kompanijama u našoj industriji - kazao je Guberinić.

Prema rečima Kristijana Vinsenta, direktora kompanije „Black limo service“, francuskim preduzetnicima je važno da imaju jakog i dovoljno predusretljivog partnera koji može da podigne na viši nivo posao visoke i luksuzne klase u Francuskoj, zbog čega su se odlučili za saradnju sa kompanijom CarGo Technologies.

- Ova saradnja će samo unaprediti i ojačati već dobre odnose između Srbije i Francuske. Nadamo se da će se kao rezultat ovog partnerstva uspostaviti dugotrajan savez između naše dve kompanije u budućnosti. Ubrzo planiramo širenje i na druge gradove u Francuskoj - istakao je Vinsent.

CarGo od ranije posluje u Švajcarskoj i Austriji, gde je omogućeno korišćenje svim građaniima, dok u Srbiji CarGo mogu da koriste samo članovi Udruženja građana "CarGo" kao inovativnu pomoć na putu.

Komentari (0)

Loading