Gasi se "Kažiprst", Suzana Trninić se oprostila sa gledaocima!

Autor: uns.org.rs

Vesti

09.09.2017

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Emisija Kažiprst neće se više emitovati", rekla je juče u odjavi emisije autorka i voditeljka Suzana Trninić.

RepublikaFoto: youtube.com/B92
Neće više voditi "Kažiprst" zbog gašenja: Suzana Trninić

Nakon što se zahvalila profesoru Ratku Božoviću na gostovanju u poslednjem „Kažiprstu“, Trninić se zahvalila i publici koja je pratila i podržavala emisiju u kojoj su intervjuisani akteri iz javnog života.

- U ime svih onih koji su radili u ‘Kažiprstu’ ovih šesnaest godina i onih koji su ga stvorili na Radiju B92, preostalo mi je samo da vam se zahvalim što ste čuvali ‘Kažiprst’ time što ste ga gledali i kritikovali, ali bogami i hvalili - rekla je Trninić.

 

 

Na pitanja o razlozima prekida emitovanja, novinarka Trninić je na svom Tviter nalogu objavila da se u ponedeljak gasi brend B92 i da se emisija “Kažiprst” kao deo te priče, odjavljuje.

“Kažiprst” se emitovao svakog radnog dana u 16 časova u okviru vesti TV B92.

- U maniru tradicionalne novinarske škole B92 nastavlja da intervjuiše goste i postavlja pitanja koja se najčešće ne mogu čuti nigde u etru - opisana je emisija na sajtu B92.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading