Poklanjamo "Ruski lekar": Prirodnim metodama protiv znojenja

Autor: Republika

Vesti

03.07.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakog četvrtka uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak "Ruski lekar".

Foto: Republika

Čuvarkuća protiv bolne upale uha

Ova popularna sobna biljka je od koristi za uklanjanje bola, začepljenja ili pritiska u ušima. Problem nastaje kada bacili iz nosne šupljine i sinusa prodru u unutrašnje uvo preko Eustahijeve tube. U našem tekstu saznaćete kako da upotrebite čuvarkuću i rešite se ovog problema.

Prirodna sredstva za svaku mrlju

Batalite hemiju i otkrijte tajne ruskih domaćica za čišćenje doma. Naučićete kako da uklonite fleke od ulja, od trave, od krvi... Sastojke za ova sredstva već imate u kući.

Jabukovo sirće i menta za uve pazuhe

Da biste smanjili negativne efekte znojenja na kožu i rizik od infekcije, najvažnije je da nosite udobnu odeću od prirodnih tkanina, da vodite računa o ličnoj higijeni, ali i ishrani. Saznajte kako da se izborite sa znojenjem uz jabukovo sirće i mentu.

Rešenja za ove i još mnoge druge probleme čitajte u besplatnom dodatku "Ruski lekar" koji izlazi četvrtkom uz štampano izdanje Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading