DOLAZEĆI VIKEND NIJE KAO DRUGI: Upozorenje za vozače u Srbiji, ovo treba da znate na vreme!

Autor: Tanjug

Vesti

02.07.2019

12:34

Na graničnom prelazu Batrovci danas nema zadržavanja na ulazu i izlazu iz zemlje, a gužve se očekuju za vikend, kada počnu godišnji odmori.

Tanjug
Foto: Ilustracija

- Trenutno se na graničnom prelazu Batrovci odvija saobraćaj jačeg intenziteta, ali nema dužeg zdržavanja na ulazu u našu zemlju. Veće gužve očekujemo u petak i za vikend, kada počinju godišnji odmori u zemljama Evropske unije, pa njihovi državljani u velikom broju kreću na putovanja - kaže za Tanjug komanidir stanice granične policije Batrovci Zoroan Marčeta.

On kaže da će biti angažovan "dovoljan broj policijski službenika i sva materijalno-tehnička sredstva" za vikend, te da ne očekuje da i tada budu stvorene veće gužve na ovom graničnom prelazu.

- Dosadašnja praksa svih prethodnih godina pokazala je da na izlazu iz Srbije nema većih zadržavanja i intenzitet saobraćaja nije toliko velik kao na ulazu - kaže Marčeta.

Savetuje vozačima da, pre polaska na put, na sajtu AMSS pogledaju kakva je situacija na svim graničnim prelazima, te podseća da postoje i alternativni granični prelazu poput Bogojeva, Šida, Bačke Palanke.

Komentari (0)

Loading